Съобщение за авария
Новини
12-04-2019 прочети

Топлофикация – Разград“ ЕАД съобщава на своите клиенти, че във връзка с наближаването на приключване на отоплителен сезон 2018-2019 г., от 30.04.2019 г. /вторник/, започва годишното отчитане на разпределителите от топлинния счетоводител. Графикът за отчитане може да видите тук

„Топлофикация-Разград“ ЕАД уведомява своите клиенти, че на 9 януари 2019 г. поради авария ще бъде спряно отоплението за сградите на следните адреси: ул.“Трапезица“11; ул.“Тимок“4; ул.“Тимок“7; бул“Бели Лом“ 51-59; ул.“Перистър“ 1/Драва/; бул.“Бели Лом“47.
За отстраняване на аварията е създадена необходимата организация и ще се работи до възстановяване на нормалното топлоподаване.
„Топлофикация-Разград“ЕАД се извинява на засегнатите клиенти за причиненото неудобство.

„Топлофикация – Разград“ ЕАД уведомява своите клиенти, че изравнителните фактури за отоплителен сезон 2017/2018 на всички абонатни станции са излезли.

Топлофикация – Разград“ ЕАД съобщава на своите клиенти, че във връзка с приключване на отоплителен сезон 2017-2018 г., от 25.04.2018 г. /сряда/ започва годишното отчитане на разпределителите от топлинния счетоводител. Графикът за отчитане може да видите тук

„Топлофикация-Разград“ ЕАД уведомява своите клиенти, че на 26 и 27 март 2018 г. поради авария ще бъде спряно отоплението за сградите  на адрес ж.к. „Васил Левски“ 7 вх. А и Б /бл. Янтра/ и ж.к. „Васил Левски“ 5 вх. Б /бл. Бяло море/.

 
За отстраняване на аварията е създадена необходимата организация и ще се работи до възстановяване на нормалното топлоподаване.

 
„Топлофикация-Разград“ЕАД се извинява на засегнатите клиенти за причиненото неудобство.

Уважаеми клиенти,

уведомяваме Ви, че считано от м. декември 2017 г., можем да Ви предоставяме фактурите за консумирана топлинна енергия по електронен път чрез системата eFaktura.bg, вместо по пощата. Предлаганата услуга е безплатна за получателите на електронни фактури.

Желаещите абонати могат да попълнят писмена декларация по образец. Такъв може да намерите тук в сайта ни, както и в касите на дружеството и в центъра за работа с клиенти – на „Трапезица” № 8.

Колективът на „Топлофикация – Разград” ЕАД Ви желае

Весели коледни празници!